INICI
SERVEIS I PRODUCTES
Avaluació de competències
Desenvolupament de persones
Consultoria d'Organitzacions
METODOLOGIA
EQUIP
ACTUALITAT
ARTICLES
CONTACTE
 
 
 
     
  La Mútua FIATC continua incrementant la demanda de perfils comercials i confia a BCN CONSULTORS per cobrir aquestes posicions.  
     
 

Amb la progressiva reactivació de l'activitat econòmica, a BCN Consultors hem registrat un nou increment en la demanda de perfils comercials, mostra d'això és la companyia FIATC, a qui donem suport en el creixement del seu equip comercial.

Identifiquem els millors professionals de la venda i els avaluem mitjançant test i assessments centres , especialment dissenyats a mida per FIATC, el que ens permet ajustar l'avaluació de les persones a les seves necessitats. Estan totalment contextualitzats en el sector i adaptats a la seva identitat corporativa.

Els informes de resultats s'ajusten a les necessitats de l'Organització, aporten informació per a la presa de decisió final i faciliten el procés d'integració dels candidats finalistes.
 


 

 
     
     
 

Altres Noticies

El Consell Català de la Formació Professional analitza el ROI en la formació derivat de la col·laboració amb empreses, a partir de l'estudi realitzat per BCN Consultores

Asepeyo Sociedad de Prevención aposta pel test PAPI

Volkswagen selecciona a l'equip comercial amb l'Assessment Centre que ha dissenyat BCN Consultores

El Cos d'Agents Rurals disposa d'un Pla de Carrera, en el que ha participat BCN Consultores

< Anterior 1 2


 

 
  Tornar  
     
  Accessos  
     
 
Aula Virtual
Processos de Selecció
Avaluacions
 
     
   
     
  Actualitat  
     
   
     

Avís legal/Política de privacitat