INICI
SERVEIS I PRODUCTES
Avaluació de competències
Desenvolupament de persones
Consultoria d'Organitzacions
METODOLOGIA
EQUIP
ACTUALITAT
ARTICLES
CONTACTE
 
 
 
     
  Test i assessment centre on line. Entrevistes i reunions per video-conferència. Formació virtual.  
     
 

A BCN Consultores seguim l’evolució del COVID-19, actuant amb responsabilitat i adoptant totes les mesures de protecció necessàries per a garantir la seguretat de l’equip, candidats, clients, així com els seus interessos.

Per això, des del dilluns 16/3/20 accentuem el teletreball i tanquem físicament les nostres oficines, de manera temporal.

A més de comptar amb els equips i eines tecnològiques de suport, estem totalment acostumats a treballar-hi. Ja fa temps que treballem amb test on line, entrevistes per vídeo-conferència i Assessment centre on line, a més de reunions de diferent tipus, així com la formació virtual, amb qualitat òptima per tal que no afecti als resultats.   

Per contactar amb nosaltres podeu fer-ho a través del mòbil (si els teniu), a través del fix o bé enviar un correu electrònic info@bcnconsultores.com que atendrem amb la máxima rapidesa.

A BCN Consultores, conscients de les conseqüències pel que s’ha declarat l’Estat d’Alarma, volem seguir prestant un Servei de qualitat als nostres clients i contribuir a minimitzar l’aturada de país, sempre garantint el “no risc”.

Moltes gràcies per la vostra confiança

#joemquedoacasa #JoActuo

 
     
     
 

Altres Noticies

El Consell Català de la Formació Professional analitza el ROI en la formació derivat de la col·laboració amb empreses, a partir de l'estudi realitzat per BCN Consultores

Asepeyo Sociedad de Prevención aposta pel test PAPI

Volkswagen selecciona a l'equip comercial amb l'Assessment Centre que ha dissenyat BCN Consultores

El Cos d'Agents Rurals disposa d'un Pla de Carrera, en el que ha participat BCN Consultores

< Anterior 1 2


 

 
  Tornar  
     
  Accessos  
     
 
Aula Virtual
Processos de Selecció
Avaluacions
 
     
   
     
  Actualitat  
     
   
     

Avís legal/Política de privacitat