INICI
SERVEIS I PRODUCTES
Avaluació de competències
Desenvolupament de persones
Consultoria d'Organitzacions
METODOLOGIA
EQUIP
ACTUALITAT
ARTICLES
CONTACTE
 
 
 
     
  “El mercat ocult: feines no visibles en els canals habituals”, xerrada al SAE de la Universitat de Barcelona realitzada per BCN Consultores.  
     
 

El Servei d’assessorament a l’estudiant de la Universitat de Barcelona ha comptat amb BCN Consultores per compartir la seva experiència i coneixement del mercat laboral a través de la xerrada “El mercat ocult: feines no visibles en els canals habituals”.

 El mercat laboral canvia les regles del joc. Aquesta és una acció adreçada a promoure la idea que a més de les demandes de feina concretes que un pot trobar publicades (un 30%), hi ha moltes necessitats professionals que no s’estan cobrint (70%).

Per què?  bé perquè falten persones amb l’especialització, bé perquè no han aflorat pels canals habituals als que accedeixen les persones, bé perquè falta que algú hagi identificat la necessitat del mercat, l’hagi transformat en una solució i afronti la seva implantació. En tot els casos cal una acció pro-activa.

A la xerrada es van treballar estratègies per accedir a aquest mercat laboral ocult. Vàrem poder observar que els participants eren una mostra representativa de la nostra societat, presentaren patrons de conducta similars. El percentatge de persones que es plantegen una necessitat no coberta al mercat per després dissenyar i implantar la solució és mínima, independentment que sigui per compte propi o formant part d’una empresa.

Aquest és un canvi que hem de promoure si volem avançar com a societat. 

 
     
     
 

Altres Noticies

El Consell Català de la Formació Professional analitza el ROI en la formació derivat de la col·laboració amb empreses, a partir de l'estudi realitzat per BCN Consultores

Asepeyo Sociedad de Prevención aposta pel test PAPI

Volkswagen selecciona a l'equip comercial amb l'Assessment Centre que ha dissenyat BCN Consultores

El Cos d'Agents Rurals disposa d'un Pla de Carrera, en el que ha participat BCN Consultores

< Anterior 1 2


 

 
  Tornar  
     
  Accessos  
     
 
Aula Virtual
Processos de Selecció
Avaluacions
 
     
   
     
  Actualitat  
     
   
     

Avís legal/Política de privacitat