INICI
SERVEIS I PRODUCTES
Avaluació de competències
Desenvolupament de persones
Consultoria d'Organitzacions
METODOLOGIA
EQUIP
ACTUALITAT
ARTICLES
CONTACTE
 
 
 
     
  La Mútua FIATC continua incrementant la demanda de perfils comercials i confia a BCN CONSULTORS per cobrir aquestes posicions.  
     
 

Amb la progressiva reactivació de l'activitat econòmica, a BCN Consultors hem registrat un nou increment en la demanda de perfils comercials, mostra d'això és la companyia FIATC, a qui donem suport en el creixement del seu equip comercial.

Identifiquem els millors professionals de la venda i els avaluem mitjançant test i assessments centres , especialment dissenyats a mida per FIATC, el que ens permet ajustar l'avaluació de les persones a les seves necessitats. Estan totalment contextualitzats en el sector i adaptats a la seva identitat corporativa.

Els informes de resultats s'ajusten a les necessitats de l'Organització, aporten informació per a la presa de decisió final i faciliten el procés d'integració dels candidats finalistes.
 


 

 
     
     
 

Altres Noticies

La Mútua FIATC continua incrementant la demanda de perfils comercials i confia a BCN CONSULTORS per cobrir aquestes posicions.

“El mercat ocult: feines no visibles en els canals habituals”, xerrada al SAE de la Universitat de Barcelona realitzada per BCN Consultores.

BCN Consultores desenvolupa un curs on line per preparar als aspirants a Informadors del Pla de Vigilància Contra Incendis Forestals

L’Institut Català de la Salut implanta la gestió per comptències amb el suport de BCN Consultores.

1 2 Següent >


 

 
  Tornar  
     
  Accessos  
     
 
Aula Virtual
Processos de Selecció
Avaluacions
 
     
   
     
  Actualitat  
     
   
     

Avís legal/Política de privacitat